artiesten

R.L.S facilities

Artiesten

Diverse zangers, bands en entertainers.

Wij werken met diverse zangers,bands en entertainers.

Iemand die wij regelmatig voorzien van licht en geluid is Christiaan Welker. Een leuke zanger/entertainer die In de jaren ‘90 op trad  met het koor ‘Vocal Society’ in de kapel van Linda de Mol’s ‘Love Letters’ en een succesvolle solo-optredens, o.a. in ‘Showbizz-City’. 2 maal stond hij op het wild live festival in Bussum, en stond in het voorprogramma van Peter Beense in discotheek “the Smuglers”.

Op Koninginnedag 2004 stond hij in hetzelfde programma als Wolter Kroes in Hilversum op het grote podium op de Groest voor een 1000 koppig publiek.
In 2009 was hij op de Nederlandse TV te zien bij RTL Vandaag bij Manon Thomas.

In december 2010 won hij bij de talentenjacht van “`t wapen van Naarden” van bijna 100 kandidaten uit het hele land.  hij won daar onder andere van “blinde Ed” die 3 maanden later in de liveshows van “X-factor 2011” furore maakte en 6e werd. In de jury zaten o.a. Quincy, Rene Froger en de hoofd talentscout van “the voice of Holland” Dave Heijnerman!

In juni 2012 won hij de 2e prijs bij de Talentenjacht in “la bastille”op het leidseplein in Amsterdam. Daarom mocht hij op 21 november voor ruim 700 personen in “Cool down” aan het Rembrandtsplein optreden, in het voorprogramma van Rene Froger en Bergit Lewis!